L’aparador digital

Disseny web a Igualada

T’ajudem amb la teva nova pàgina web?

Disseny web

Les pàgines que dissenyem són amb

Disseny responsive

S’adapten a tots els dispositius mòbils, tabletes, ordinador, etc. Un aspecte vital avui dia.

Wordpress

Som especialistes amb WordPress, utilitzat pel 80% de les web de tot el món.

Navegació fàcil

Et definim i proposem una arquitectura de la web còmoda per l’usuari.

Busques la millor Empresa de disseny i desenvolupament de pàgines web a Igualada?

Des de l’aparador digital sabem que la labor comercial pot ser frustrant i esgotador. Recursos i hores invertits, preparacions i gestions sense retorn i molts NO com a resposta.

També ho hem viscut durant molt de temps, però ara les coses han canviat. Rebem peticions de pressupostos pràcticament cada dia i ja quasi no ens preocupem de la part comercial.

Si has arribat a aquesta web, no ha sigut per una trucada telefònica ni per la visita d’un comercial: o bé ens has trobat a Google o bé tan parlat de nosaltres.

Vols crear una web pel teu negoci o bé renovar la que ja tens?

Que la teva pàgina web sigui atractiva i moderna ara mateix és quasi obligat.

  • Una web et permet un contacte directe i més ràpid amb els teus futurs clients
  • Una web et permet dirigir-te directament al teu client
  • Una web permet humanitzar i definir la teva empresa
  • Una web és la teva carta de presentació.

Però has de saber que una web estàtica no serveix per generar un flux constant de nous clients. La teva empresa ha de ser la primera dins de Google a Igualada i Barcelona.

Casos d’èxit

Webs de clients que ja confien amb nosaltres

Demana el teu pressupost

Tant si comences de zero com si vols renovar la teva web, et podem ajudar.

Preguntes freqüents

Que et podem oferir des de l'aparadorDigital?

A L’aparadorDigital som una empresa experta en el desenvolupament web a Igualada (Barcelona), dissenyem la pàgina web adaptada a les teves necessitats: disseny de blogs, disseny de tendes online, landing pages, etc.

Sabem que cada empresa té les seves necessitats i és per això que ens adaptem  per poder oferir el que realment necessita.

D’altra banda, totes les nostres webs estan definides per millorar el posicionament web. És a dir, des d’un primer moment definim la teva web perquè sigui atractiva de cara als ulls de Google i puguis aparèixer en els principals resultats de cerca.

Necessito contractar el hosting i el domini?

Un dels punts importants abans de contractar una agència és conèixer com es contracta el hosting i el domini pel teu negoci. Nosaltres t’aconsellarem a on i com comprar-lo perquè tu mateix puguis adquirir-lo. D’aquesta manera serà 100% teu i no dependràs de ningú.

S'han de pagar mensualitats?

No. Nosaltres et cobrem exclusivament el disseny web i és un pagament que s’abona en dues parts: la primera a iniciar el projecte i la segona en finalitzar-lo. Tot i això, t’informarem sobre la possibilitat del servei de manteniment web (còpies de seguretat, actualització de plugins i mòduls, etc.) Tu decideixes si contractar-ho amb nosaltres, fer-ho tu mateix o amb alguna altra agència.

i si no m'agrada la web?

No et preocupis. No donem per finalitzada la web fins que estiguis totalment convençut.

Com és el procés de contratació?

  1. Ens envies un e-mail explicant-nos la teva idea
  2. Fixem una cita per una reunió inicial tant en les nostres oficines com de forma virtual
  3. Si t’interessa, t’enviem un pressupost a mida
  4. Ens respons el pressupost afirmativament, rebutjant-lo o amb qualsevol consulta rellevant

i el procés de creació de la web?

Ho dividim en 4 fases:

Estructura

Un cop realitzat el primer ingrés, el client proposarà l’estructura inicial de la web segons les necessitats del seu negoci: serveis que ofereix l’empresa, secció de qui som, notícies, l’equip, etc.

Amb aquesta informació, nosaltres proposarem una estructura final que el client acceptarà o corregirà.

Un cop confirmada la informació final, serà l’aparador digital qui adapti les dades, creant una web dinàmica, de fàcil navegació, amb una bona experiència d’usuari i amb contingut orientat al SEO.

Contingut

Un cop ben definida l’estructura de la web, serà el client qui aporti tots els textos corresponents per cada secció: serveis, qui som, ubicació, etc. Les fotografies seran proporcionades pel client o bé s’utilitzaran bancs d’imatges gratuïts.

Acceptació

El client revisarà tota la feina realitzada i acceptarà o indicarà les modificacions pertinents.

Optimització

En aquest punt s’haurà aprovat el disseny i contingut de la web, i per tant, es podrà començar en les tasques d’optimització, instal·lació i configuració de plugins: alta en Google Search Console, Google Analytics, política de cookies, connexió amb xarxes socials, etc.

Què influeix en el pressupost?

Hi ha diferents aspectes a tenir en compte. Però el principal factor és la magnitud de la web, és a dir, la quantitat de pàgines a definir. 

Per altra banda, qualsevol característica que influeixi directament en l’estructura de la web o el seu funcionament: pàgines multi idioma, tendes online, passarel·les de pagament, contingut dinàmic, personalització de plugins, etc.

Mai he utiltizat WordPress. Oferiu alguna formació?

Un cop finalitzada la creació de la web, es facilitarà contingut formatiu per a poder gestionar, ampliar o modificar qualsevol apartat de la web. Per a pressupostos superiors a 1000€ oferim 1 hora de formació personalitzada.

A punt per començar un projecte?

Una oportunitat per fer créixer el teu negoci i millorar la teva presència a Internet.
Contacta amb nosaltres